Ezen az oldalon néhány elégedett páciensem véleményét olvashatja, akik párkapcsolati, vagy szexuális tanácsadásra jöttek el hozzám. Örülök, hogy segítségükre lehettem. Szeretettel várom Önt is!

 

“Régóta foglalkoztató szexuális problémával fordultam Szilviához. Nehéz volt rávennem magam, nehéz volt beszélnem erről, de az alkalmazott módszerekkel és jól irányzott kérdésekkel már az első alkalommal teljesen más nézőpontba helyezte a problémát. Pár nap kellett még hogy az elhangzottak “ülepedjenek” bennem, viszont több alkalomra nem is volt szükségem. Bátorítok mindenkit, hogy forduljon akár egy alkalom erejéig is Szilviához, számomra teljesen megváltoztatta ezt a súlyosnak vélt helyzetet, melyet ezúton is köszönök!”

László (42)

 

“Szilvia segítségével sok dolgot raktam helyre magamban a Nőiség terén, ami elképesztően felszabadító volt! Az ülések során egyre jobban ismertem meg magam. Nagyon sok erőt kaptam tőle! Hálásan köszönöm Szilvia! :)”

Zsanett (31)

 

“Szilvi gyerekkori traumáimat segítette feldolgozni, melyekről korábban nem gondoltam, hogy ekkora mértékben befolyásolják mind a magamhoz fűződő viszonyom, mind a magánéletem. Első pillanattól kezdve szimpatikus volt, ez nagyban megkönnyítette a közös munkát, mivel hamar meg tudtam nyílni. Sok megértést és együttérzést kaptam tőle. Az egyik legjobb döntésem volt, hogy beismertem, nem tudom magam megoldani a problémámat és szakemberhez fordultam. Segítségével, úgy érzem, képes leszek rá, hogy teljes értékű párkapcsolatban éljek.”

Ivett (30)

 

“Évekkel ezelőtt félrecsúszott köztünk a szexuális kommunikáció, tönkrement a szexuális életünk, mely megmérgezte a kapcsolatunkat is. A páromat választás elé állítottam: vagy foglalkozunk a problémával vagy szakítani fogunk rövidesen. Nagyon szerettem őt, de éreztem nem tudok tovább így élni. A terápia megkezdése után 2-3 hónap alatt megváltozott köztünk valami, kitörlődtek a sérelmeink és ismét vágyunk egymásra, bolondok vagyunk, mint a kamaszok.
Mi az utolsó utáni pillanatban kerültünk Szilviához, azt hiszem soha nincs késő, amíg szeretet van két ember közt.”

Lilla (37)

 

„Szilvi empatikus személyiségének és szakértelmének köszönhetően hamar kialakult bennem a sikeres terápiához szükséges bizalom, így őszintén tudtam beszélni a problémáimról. Beszélgetéseink alkalmával olyan összefüggéseket is fel tudtam tárni, amik szakember segítsége nélkül rejtve maradtak volna, úgy érzem sikerült közelebb kerülnöm önmagamhoz. Emellett a gyakorlatias tanácsai nagyban hozzásegítettek, hogy a terápia után a tanultakat a gyakorlatban is alkalmazhassam. Megbízható, hiteles terapeutának ismertem meg, akit bátran ajánlhatok!”

György (35)

 

„Szexuális problémámat partnereim mindig megértően kezelték, de egyik kapcsolatom sem motivált annyira, hogy szakemberhez is forduljak. Aztán a mostani kapcsolatom kezdetén annyira fájdalmasan került ismét felszínre ez a probléma, hogy Szilviához fordultam segítségért. A vele való beszélgetések nagyon sokat segítettek. Olyan élményekkel gazdagodtam új párommal, amelyeket korábban sosem éltem át, vagy sosem mertem átélni. A terápia már véget ért, de mintha még mindig lenne “lendülete”: most is élek meg új élményeket, amelyeket még a terápia idején sem tapasztaltam.”

Laci (39)

 

„A problémámat felismerni sokáig tartott, beismerni még nehezebb volt, azt gondoltam, hogy elmondani egy idegennek még ennél is nehezebb lesz. De Szilviánál olyan bizalmas légkör fogadott, amelyben megértésre találtam és az ő támogató hozzáállásának köszönhetően pillanatok alatt letettem a terhem. Ráadásul Szilvia segítségével már néhány ülést követően a megoldásra tudtam fókuszálni.”

Tamás (41)

 

„Valami félrement köztünk a párommal, kipróbáltam már a legkülönbözőbb módszereket, hogy megoldást találjak, és a páromat is igyekeztem ezekre rávenni, de nem jártunk sikerrel. Aztán elmentünk egy közös terápiára Szilviához. Itt jöttem rá, hogy rögtön ezzel kellett volna kezdenünk, hiszen a megoldást itt találtuk meg egy olyan segítő emberrel, aki szívvel-lélekkel, élethivatásként űzi a szakmáját.”

Zsófi (36)

 

„Szilvihez a párkapcsolatomban felmerült nehézségek miatt fordultam. Az a néhány alkalom, amikor találkoztunk, segített más megvilágításba helyezni az eseményeket, érzelmeket. Megtanultam nemcsak az én oldalamat látni, és jobban kezelni olyan helyzeteket, amik korábban veszekedésbe torkolltak. Azóta sokkal jobb a kommunikáció a férjem és köztem, a kapcsolatunk újra harmonikussá vált. A mai napig tudom használni a mindennapjaimban!”

Nóra (34)

 

„Szilvia volt az első ember 7 év után, akinek őszintén tudtam mesélni a korábbi betegségemről. Egy beszélgetés alatt sikerült kimondanom hangosan azt, ami 7 éve emésztett belülről. Már az első kezelés is megerősítette azt, hogy mi volt az egyik fő ok, ami nehézséget okozott a számomra a párkapcsolat területén. Az alapprobléma megtalálása után sikeresen rá tudtunk térni a további problémákra, amik még nehézséget okoztak ezen a területen. Empátiájával, segítőkészségével, hozzáértő tanácsaival nagyon sokat segített abban, hogy a problémáim megoldódjanak, és a későbbiekben tudjam a terápián tanultakat kamatoztatni.”

Judit (27)

 

„Először is köszönöm Szilvi, hogy segítettél, azóta kerek a világ, vagy ahogyan az angoltanárom mondja: „everything’s green”. Másodsorban ezt a bejegyzést szeretném arra használni, hogy mindenkit bátorítsak arra, hogy ha problémája van, amit nem tud megoldani, akkor kérjen segítséget. Ez nem szégyen és nem a gyengeség jele… Én is küzdöttem egy darabig egyedül, nem ment, nem tudtam magam alá gyűrni a problémát, sőt egyre mélyebbre kerültem… Szilvit már akkor találtam meg, amikor már nem voltam túl jól, de ő nyitottságával, magabiztos szakértelmével hamar visszafordította a trendet. Gyorsan – egy-két alkalom után – leszűrte a mondandómból, hogy hol is lakozik a probléma és olyan gyakorlati tanácsokat tudott adni, amelyek viszonylag prompt módon éreztették hatásukat. Könnyen nyíltam meg neki, ez fakad, ahogy már fent említettem, a nyitottságából, de egyébként is szívesen jártam hozzá, mert éreztem, hogy jó kezekben vagyok… tehát mindenkinek, aki egyedül küzd az ördöggel és nem megy neki, azt üzenem: hajrá!”

Gergő (42)

 

„A Szilvivel való találkozások számomra igazán biztonságot nyújtanak, olyan ember, akinek megnyílhatok, és olyan kérdésekről beszélhetek, melyekről mással nem tudok. Szilvi hamar átlátja a helyzetet, és nagy segítséget nyújt abban, hogy változást hozó megoldásokat találjak, ami pozitívan hat a párkapcsolati életemre. Személyében egy megbízható, hiteles szakembert ismertem meg, akit bátran ajánlok másoknak is.”

Bea (38)

 

„Fiatal férfiként szembesülni a szexualitásomat alapjaiban meghatározó gondjaimmal nem éppen az önbizalom építésének magasiskolája. Szerencsére vettem egy nagy levegőt és felkerestem a szakembert, akit egy barátom ajánlott. Megértésével, kérdéseivel rávezetett a megoldásra és ma már minden rendben. Profi szakember, akinek útmutatásáért hálás vagyok, tanácsait a mindennapokba is beépítettem.”

Zoli (28)

 

„Találkozásaink Szilvivel nagyon hasznosak számomra. Beszélgetéseink során mindig van egy jó helyen, jól feltett kérdése, vagy megjegyzése, amely teljesen más megvilágításba helyezi az adott problémát. Mindig elhangzik egy-egy olyan mondat, amely elgondolkodtatásra késztet, és közelebb visz a megoldáshoz.”

Dóri (42)

Időpont-egyeztetés