A jól megélt szexualitás az életünk minden területére pozitív hatással van: az önértékelésünkre, a párkapcsolatunkra, a gyermeknevelésre, a többi emberrel való kapcsolatunkra, a teljesítményünkre, munkavégzésünkre, egészségünkre stb. Ugyanígy, de negatív irányba, kihat ránk az is, ha nem megfelelően működik a szexuális életünk.

Fontos, hogy felismerjük, ha baj van. Ne próbáljuk a szőnyeg alá söpörni! A felismerést követően pedig igyekezzünk időben a megfelelő szakemberhez fordulni.

A szexuális életünkről, és különösen a szexuális problémáinkról nem könnyű beszélni. Egy számunkra ismeretlen embernek megnyílni még nehezebb, ezért a választásnál a képzettség és tapasztalat mellett érdemes az egyéni szimpátiát is figyelembe venni.

Amennyiben úgy dönt, engem választ, egy szakértő, támogató szexuális és párkapcsolati tanácsadó segítségével indulhat el a pozitív változás felé vezető úton. Ez önmagában egy fontos lépés, de a cél eléréséhez szükség van együttműködésre, kitartásra, változtatni akarásra és hitre is!Nőknek | Férfiaknak | Pároknak

Időpont-egyeztetés