Minden ember életében előfordulhatnak elakadások, megtorpanások, amikor úgy érzi, egyedül nem képes továbblépni a megoldás irányába. Ilyenkor általában a megszokott gondolkodási kereteink közé szorulunk. Ahhoz, hogy ebből kilépjünk, célszerű külső segítséget igénybe venni.

Hiszek abban, hogy minden egészséges ember képes saját maga meghozni a lényeges döntéseket az életében és azokért felelősséget vállalni.  Coachként a munkám során olyan módszereket alkalmazok, amelyeknek köszönhetően Ön képes lesz más, eddig ismeretlen nézőpontból szemlélni az életében felmerülő kihívásokat, nehézségeket. Feladatom az, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen bedobott kérdésekkel, mondatokkal elgondolkodtassam és segítsem Önt abban, hogy megtalálja a saját világképébe, értékrendszerébe leginkább illeszkedő megoldást.

Mindketten dolgozunk, de én csak akkor végzem jól a munkám, ha a megoldást a kliens találja meg, s én csak katalizátora és társa vagyok az afelé vezető úton.

A fenti gondolatot azért tartom fontosnak, mert az emberek általában azzal a döntéssel tudnak leginkább azonosulni, amit ők maguk hoznak meg. A direkt tanácsok legtöbb esetben ellenállást váltanak ki, és a tanácsot adó személy értékrendjét tükrözik.

Gyakran felmerülő problémák:

  • útkeresés, céltalanság érzése
  • munkahelyi nehézségek
  • életközépi válság
  • sikertelenség a társas kapcsolatokban
  • bizonytalanság a párkapcsolatban
  • különböző életszakaszok közötti váltás kapcsán felmerülő nehézségek

 

 

Időpont-egyeztetés